Ervaringen

Ervaringen

Een dominee van middelbare leeftijd wilde meer persoonlijk met zijn mensen omgaan. Hij heeft privé twee levels Focusing bij me gevolgd waarin hij ontdekte dat hij makkelijker toegang kreeg tot de ervaringswereld van zichzelf en zijn mensen. De innerlijke wijsheid waar hij naar zocht werd hem door zijn lichaamswijsheid gegeven. Hij vond het zeer ontspannend om ook hierop te kunnen vertrouwen.

‘Emma’ lag in scheiding, ze was haar gevoel voor ‘wie ben ik zelf’ kwijtgeraakt. En ontdekte haar vitaliteit weer na een aantal Focusing sessies. Ze kreeg toegang tot haar creativiteit en richtte haar leven opnieuw in, zoals zij dat bedoeld had.

‘Fanny’, een lerares in het basis onderwijs, raakte burned out. Ze wist wat ze met haar leerlingen wilde, maar kreeg daar de ruimte niet voor. In de basiscursus Focusing leerde ze om tijd aan het gevoelsleven te geven. Eerst aan haarzelf, daarna aan die van haar leerlingen in de lessen. Haar klas werd een baken van vertrouwen..

Na een Bars-behandeling kreeg ‘Ellie’ rust in haar hoofd. Ze was na een lichte hersenschudding veel gaan piekeren. De Barsbehandeling heeft haar ruimte gegeven voor “Wat is er nog meer mogelijk”? Ze laat zich nu verrassen en kiest dat wat voor haar licht voelt.